Plantegalskap

Plantegalskap

Åpent plantesalg i kveld! (Kristiansandere, hvor er dere? ;-)

DiversePosted by Bjørnar Jun 01, 2011 10:10:06

Minner om at gårdsbutikken på Mjåland holder åpent i kveld fra kl. 17 til kl. 20smiley

I løpet av de 4-5 årene jeg har solgt planter har det vært folk her fra Bergen, fra Hamar, fra Ålesund, og en hel skokk fra Rogaland - men antallet kristiansandere som har rota seg ut på landet kan telles på ei hånd. Bodde selv i byen noen år og satt på spissen virker det som om den generelle oppfattelsen er at Marnardal er "langt og lenger enn langt, bortenfor fjell og daler, et eller annet sted ved Lyngdal eller Kvinesdal". I virkeligheten tar det under 40 minutter fra Kristianby sentrum hvis du kjører om Finsland, så det hadde jo vært morsomt å se noen av dere der i kveldsmiley

  • Comments(3)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Bjørnar Jun 02, 2011 18:55:56

Blomsterguri: Må visst få tak i flere da, det begynner å bli tomt for Anemonella allerede - folk er gale!smiley Trillium er på vei fra USA nå, håper å rekke å oppdatere listen før jeg drar til Kina. Ellers er det bare å komme opp en tur senere i sommer om du vil, noen godbiter er det nok.

Maritfri: Dere er velkomne når som helst, har faktisk hatt to andre bergensere her i dag, må visst snart vurdere å flytte vestover... Forhåpentligvis har det skjedd litt i hagen også til dere kommer, venter bare på vindstille så jeg kan bli kvitt noe ugress.

Posted by Maritfri Jun 01, 2011 21:36:07

Ja det hadde jo vært skikkelig fristende, både med planter og ikke minst å reise fra øsepøse regn og vind..Og vi er noen av gjestene fra Bergen som svært gjerne tar en tur til- kanskje til sommeren?

Hilsen Marit :)

Posted by Blomsterguri Jun 01, 2011 20:25:47

Fikk nok litt Anemonella dille etter å ha vært hos deg sist - og du har mye annet som jeg ble fristet av også. Jeg kommer garantert til å komme en tur, vet bare ikke helt når enda.