Plantegalskap

Plantegalskap

Høstsalg på stauder - opptil 50% avslag!

Planteutvalg 2011Posted by Bjørnar Aug 27, 2011 10:54:47

Det er endel stauder igjen enda, og i anledning "hageforumtreffet" i Kristiansand starter vi salget med opptil 50% avslag! smiley

Iris og Geranium er det spesielt mange planter igjen av, de har vokst seg svære i løpet av somemren og er perfekte for høstplanting. Vær obs på at dette er siste året vi kommer til å tilby mange av sortene, hver vår pleier det komme spørsmål om vi kan skaffe planter fra fjorårets liste, men vi blir nødt til å fornye oss og markedet er sjeldent stort nok til at vi kan importere samme sort to år på rad.

Plantelista ligger her!

Løklista er også oppdatert, og det er fortsatt mulig å bestille! (Bare ikke drøy det for lenge, en god del sorter er nær ved å bli utsolgt...) Jeg satser på å sende ut alle bestillingene første uka i september.

Med Fritillaria-forsendelsen lå også noen få løker fra sør-Tibet (4000+m høyde) som visstnok skal være F. delavayi (bildet under). Om dette faktisk stemmer gjenstår å se, men regionen inneholder mange spennende planter så uansett hvilken art det viser seg å være er det garantert ikke noe "vanlig".

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.